Spinner
×
logo
Hjem Menu Øl Events Frivillig Tag et kig! Om os Kontakt
frivillig

Bliv frivillig


Kunne du tænke dig at blive en del af et stort og alsidigt fællesskab? Som frivillig på Fairbar bliver du en del af et stort socialt netværk med over 100 frivillige. Som frivillig bartender på Fairbar har du sammen med dine medbartendere ansvaret for den gode stemning. Du vil blive oplært af medbartendere. Som frivillig på Fairbar er der garanti for at møde rare mennesker og lære en ting eller to om både fællesskab og specialøl. Derudover har du mulighed for at blive en del af Fairbars mange frivillige udvalg.
Som frivillig


Som frivillig på Fairbar forventes det at du kan tage tre vagter om måneden og at du er indstillet på at være en del af Fairbars bartenderteam i minimum seks måneder. Derudover forventer vi at du er hjælpsom, ansvarlig og klar til at blive en del af fællesskabet.
Der forventes blot


At du kan afsætte tid til 3 vagter om måneden á 5 timer. At du er indstillet på at være en del af bartenderteamet i minimum 6 måneder. At du som person er hjælpsom, ansvarlig og engageret.
Her kan du møde nogle af Fairbars frivillige

Snow

Anja Bodense

"Jeg elsker at være frivillig på Fairbar, fordi det er et godt sted at møde super venlige og fantastiske mennesker. Der er altid sjovt at være her. Fairbar er et varmt sted at være, og jeg blev taget godt imod som ny. Som frivillig på Fairbar er man aldrig alene."

Forest

Frederik Birn

"Perfekt sted at slappe af med en god kop kaff' eller en hyggeøl med vennerne. Dejligt miljø at være del af som bartender. Arbejdet som frivillig har givet mig muligheden for at møde en flok super søde mennesker, arbejdserfaring, samt en masse positiv energi og en mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen."

Mountains

Sigrud Munk Rasmussen

"Det er fedt, at man samtidig med at gøre noget i en god sags tjeneste, kan lære en masse nye og rare mennesker at kende. Det er altid hyggeligt at komme herned, om man så er på vagt eller ej. Jeg har valgt at blive frivillig fordi på Fairbar fordi det er skønt, at være en del af noget større."Ansøg om at blive frivillig!