Spinner
×
logo
Hjem Menu Øl Events Frivillig Tag et kig! Om os Kontakt
Sangkor

En non-profit café i Aarhus C

Fairbar er KFUM og KFUK’s non-profit café i Aarhus, som har eksisteret siden 2008. Caféen lå før på Nørre Allé 66, men i 2019 flyttede vi til nye lokaler på Klostertovet 6. Vi er en café drevet af frivillige sjæle, der står bag baren, sidder i diverse udvalg og oftest også er at finde på den anden side af baren med en øl eller kaffe.

People turning heads

fairbar og dig

På Fairbar har vi et stort udvalg af specialøl og drikkevarer, som du kan nyde en eftermiddag med studiegruppen, en aften med vennerne eller til et af vores mange events. Overskuddet fra Fairbar går til KFUM og KFUK’s støtteprojekt. På Fairbar kan du derfor nyde din øl eller kaffe med god samvittighed og nyde den gode stemning.

Person der downloader

Vores vision

Y-Glocal har været KFUM og KFUK’s støtteprojekt siden 2018. Y-Glocal er et internationalt samarbejde mellem YMCA i Cameroun og Sydafrika og KFUM og KFUK i Danmark. Under sloganet ”Globale udfordringer – Lokale handlinger” arbejder børn og unge fra projektet på at vidensdele og arbejde målrettet med FN’s verdensmål. Læs mere om støtteprojektet her.